EnglishEspañolCatalàFrançaisDeutsch

AVÍS LEGAL

Benvingut a la pàgina web de CAL FELLIUET

A continuació li exposem les condicions d'ús d'aquesta pàgina web. La navegació per aquesta pàgina web li atorga el rol d'usuari de la mateixa i, per tant, accepta les clàusules detallades en aquest document.

1- IDENTIFICACIÓ

De conformitat amb el que disposa l'article 10 de la Llei 34/2002, de 11 de juliol, de Serveis de Societat de la Informació i Comerç Electrònic, s'informa que calfeliuet.es és un domini de l'empresa Hostal Restaurant Feliuet C.B. amb CIF E-43280304 i amb domicili social a la Carretera Baixa, 26, 43413 BELLTALL i amb telèfon 977-892-753

La societat es denomina HOSTAL CAL FELIUET amb CIF: E-43280304.

2- NORMES D'UTILITZACIÓ

L'Usuari es compromet a fer un ús adequat i lícit del Lloc Web així com dels continguts i serveis, de conformitat amb la legislació aplicable en cada moment, la moral i bons costums generalment acceptats i l'ordre públic.

Queda prohibit realitzar, per la seva banda, qualsevol acció que pugui provocar alteracions dels continguts d'aquesta WEB o un mal funcionament de la mateixa, incloent la introducció de virus o similars.

3- PROPIETAT INTEL·LECTUAL

Les pàgines del WEB i la informació o els elements que conté, inclouen textos, documents, fotografies, dibuixos, representacions gràfiques, bases de dades, vídeos i també logotips, marques, noms comercials, o altres signes distintius, estan protegits per drets de propietat intel·lectual o industrial, dels quals CAL FELIUET o les empreses del seu grup són titulars o llicenciatàries legítimes.

Queda prohibida qualsevol modalitat d'explotació, incloent qualsevol tipus de reproducció, distribució, cessió a tercers, comunicació pública i transformació, mitjançant qualsevol tipus de suport i mitjà, sense l'autorització prèvia i expressa.

4- RESPONSABILITAT

La nostra intenció és la d'oferir un lloc WEB que ofereixi un funcionament continuat i de màxima qualitat.

De totes maneres, l'informem que no podem garantir l'accés continuat, i que les pàgines es puguin trobar impedides, o interrompudes per factors o circumstàncies alienes a la nostra voluntat.

CAL FELIUET no és responsable de la informació i altres continguts integrats en espais o pàgines web de tercers accessibles mitjançant enllaços, hipervincles o links.

CAL FELIUET no es fa responsable dels perjudicis que es puguin derivar, entre d'altres, de:

  • interferències, interrupcions, errors, omissions, avaries telefòniques, retards, bloquejos o desconnexions en el funcionament de sistema electrònic, motivades per deficiències, sobrecàrregues i errors en les línies i xarxes de telecomunicacions
  • Intromissions il·legítimes mitjançant l'ús de programes malignes de qualsevol tipus ia través de qualsevol mitjà de comunicació.
  • Ús indegut o inadequat del Lloc Web.
  • Errors produïts per un mal funcionament de el navegador o per l'ús de versions no actualitzades d'aquest.

EL usuari, en cas de causar danys i perjudicis per un ús il·lícit o incorrecte d'aquest lloc WEB, podrà ser reclamat dels danys o perjudicis causats.

Així mateix, l'usuari respondrà davant de qualsevol dany i perjudici, que es derivi de l'ús per la seva part de "robots", "Aranyes", ... o eines similars emprades per tal de demanar o extreure dades o de qualsevol altra actuació per part seva que imposi una càrrega irraonable sobre el funcionament del Lloc Web.

 

5- Legislació

Qualsevol controvèrsia que sorgeixi o tingui relació amb l'ús de la pàgina web serà sotmesa a la jurisdicció no exclusiva dels jutjats i tribunals espanyols.

6- Cancel·lació, devolució i reemborsament

Resolució de l'contracte o cancel·lació de la reserva: La targeta de crèdit és només un mitjà de garantia. La cancel·lació de reserves per l'usuari no li ocasionarà despeses de cancel·lació anticipada, sempre que aquesta s'efectuï abans de l'hora establerta com a límit a cada país (hora local de l'hotel) del dia d'arribada. Passat aquest llindar, l'hotel cobrarà en concepte d'indemnització les despeses de cancel·lació, que ascendiran a l'import de la primera nit (IVA i taxes incloses).

Aquesta clàusula no és vàlida per a reserves realitzades amb tarifes especials. En aquest cas, s'aplicaran les respectives condicions establertes.

Les hores límit d'arribada és: les 18:00 hores del dia d'arribada

COSTOS DE CANCEL·LACIÓ

No es cobrarà cap import de la targeta de crèdit si la cancel·lació s'efectua amb un mínim de 48 hores abans del dia d'entrada a l'hotel (hora local de l'hotel). Si la cancel·lació s'efectua durant les 48 hores prèvies a el dia d'entrada, es cobrarà el 50% de el cost total de l'estada a la targeta de crèdit En cas que el client no es presenti a l'hotel sense previ avís, se li cobrarà el 100% de el cost total de l'estada, on el 10% de l'estada pot ser retornat en concepte d'indemnització per despeses no efectuades.

Aquestes clàusules no són vàlides per reserves efectuades amb tarifes especials. En aquest cas, s'aplicaran les respectives condicions establertes.

Adreça

Carretera Baixa, 26

43413 BELLTALL

Latitut: 41.5072281

Longitut: 1.184423

CIF: E-43280304

Raó Social: Hostal Restaurant Feliuet C.B.

Contacte:

977-892-753
619-199-735

reservas@calfeliuet.com

Adaptació a la LOPD:

Nº Registre Turisme Catalunya:

HT-000726-18

Nº Registre Turisme Catalunya:

HT-000726-18

COMANDES PER RECOLLIDA DINS:

0Hores 0Acta 0Segons

Si continues utilitzant aquest lloc acceptes l'ús de galetes. més informació

La configuració de galetes d'aquest web estan configurats per "permetre cookies" i així oferir-te la millor experiència de navegació possible. Si segueixes utilitzant aquesta web sense modificar la vostra configuració de cookies o fas clic a "acceptar" estaràs donant el teu consentiment a això.

Tancar