EnglishEspañolCatalàFrançaisDeutsch

POLÍTICA DE PROTECCIÓ DE DADES PERSONALS

Abast de la política de protecció de dades personals

AQUESTA política amb protecció de dades de caràcter personal abasta QUALSEVOL Tractament de dades que Pugui Produir a navegar o interaccionar per QUALSEVOL de Les nostres pàgines WEB o els Xarxes socials en les quals puguem Tenir presència (Facebook, Twitter, Instagram, etc.) . A la fi d'aquest document s'especifica informació especial a el cas de l'Ús de les Xarxes socials. També s'aplicarà a QUALSEVOL Procediment intern de l'empresa que requereixi la Recollida de dades, ha seguir en formularis en format paper o QUALSEVOL Un altre sistema.

En QUALSEVOL d'aquests medios, vostè olla consultar informació, i en alguns casos Omplir formularis, contestar enquestes, participar en concursos, realitzar consultes, enviar fotografies, fer comentaris, etc. … I, per Tant, proporcionar-nos informació de dades de caràcter personal. Tots els tractaments estan subjectes a la nostra política de privacitat.

Qui és el responsable de l'tractament de les seves dades personals?

En compliment del que estableix el Reglament (EU) 2016/679 de el Parlament Europeu i de Consell de 27 d'abril de 2016, informem, que les dades de caràcter personal que ens proporcioni seran tractades per CAL FELIUET, amb domicili socialCarretera Baixa, 26, 43413 BELLTALL CIF E-43280304, correu electrònic reservas@calfeliuet.com

Qui és el Delegat de Protecció de Dades Personals?

El Delegat de Protecció de Dades Personals és la persona encarregada de protegir el dret fonamental a la protecció de dades personals en CAL FELIUET i s'encarrega de compliment de la normativa de protecció de dades. Podrà contactar amb el delegat de Protecció de Dades Personals en la següent adreça: reservas@calfeliuet.com

Què Dades Personals es recullen i finalitat dels mateixos?

detallem, les dades personals que gestiona, així com els seus fins.

apartat dades Finalitat i legitimació destinatari
Formulari de contactes correu electrònic

Contestar les seves preguntes, legitimar les seves peticions prèvies.

 

La nostra empresa

El seu consentiment pot ser revocat en qualsevol moment.

CAL FELIUET utilitza eines per analitzar perfils, comportaments o preferències dels usuaris i posteriorment realitzar campanyes dirigides en funció d'aquestes dades.

Per quina raó utilitzem les seves dades personals?

A continuació us expliquem la base legal que ens permet tractar les seves dades personals.

1.- En compliment d'una relació contractual
2.- Quan ens dóna el seu consentiment.
3.- Per interès legítim de CAL Feliuet per mostrar-se serveis, productes i iniciatives que puguin interessar
4.- Compliment d'obligacions imposades per llei.

Els recordem que pot revocar el seu consentiment en qualsevol moment a la següent adreça: reservas@calfeliuet.com

Publicacions de fotos o vídeos a la pàgina web oa les xarxes socials

Per a la publicació de fotografies o vídeos dels nostres treballadors, clients, usuaris o menors a WEB o xarxes socials, a l'igual que per recopilar dades per realitzar un concurs o tractar qualsevol altra dada personal, prèviament obtenim el consentiment previ, explícit, indiscutible i informat de l'titular que, en el cas dels menors de 14 anys, s'atorga pels pares o tutors legals.

El tractament d'aquestes fotos, acata el principi de proporcionalitat, és a dir, només es tracten estrictament per a la finalitat per a la qual s'ha prestat el consentiment.

Dades no pertinents

CAL FELIUET adverteix l'usuari que, excepte l'existència d'una representació legalment constituïda, cap usuari pot utilitzar la identitat d'una altra persona i comunicar les seves dades personals, de manera que l'usuari en tot moment haurà de tenir en compte que només pot proporcionar dades personals corresponents a la seva pròpia identitat i que siguin adequats, pertinents, actuals, exactes i veritables

Quant de temps conservarem les seves dades?

CAL FELIUET guarda les seves Dades Personals mentre sigui necessari per a la fi per al qual van ser recopilats. Si la directriu és diferent de la indicada en aquesta política es detalla en el document pertinent.

A qui comunicarem les seves dades?

CAL FELIUET. només cedirà les seves dades en aquells serveis en què s'indica i en els casos previstos per una llei.
No es realitzaran transferències internacionals de les seves dades personals.

En el cas de les xarxes socials, tota la informació i continguts publicats per l'usuari seran objecte de comunicació i compartits amb la resta dels usuaris que consultin aquesta xarxa social, per la pròpia naturalesa de l'servei.

Mesures de seguretat

CAL FELIUET assegura l'absoluta confidencialitat i privacitat de les dades personals recollides i per això s'han adoptat mesures essencials de seguretat per evitar l'alteració, pèrdua, tractament o accés no autoritzat i garantir així la seva integritat i seguretat.

L'Usuari es compromet a fer un ús diligent ia no posar a disposició de tercers el seu nom d'usuari i contrasenya, així mateix es compromet a dur a disposició de l'empresa qualsevol, robo, pèrdua o risc d'accés de tercers al seu usuari.

Quins són els seus drets quan ens facilita les seves dades personals?

DRET CONTINGUT CANAL D'ATENCIÓ
accés Podrà consultar les dades personals gestionats per nosaltres

 

reservas@calfeliuet.com

rectificació Podrà modificar les seves dades que no siguin correctes
supressió Podrà sol·licitar l'eliminació de les dades de caràcter personal
Oposició Podrà sol·licitar que no es tractin les seves dades de caràcter personal
Limitació de l'tractament

Es pot sol·licitar la limitació quan:

Se comprueba la impugnación de la exactitud de sus datos

Cuando no necesitemos tratar sus datos, però vostè les necessita per a l'exercici o defensa de reclamacions

 

portabilitat Podrà rebre en format electrònic les dades que ens hagi facilitat

Si considera que no hem tractat les seves dades personals d'acord amb la normativa, pot contactar amb el Delegat de Protecció de Dades a l'adreça reservas@calfeliuet.com

si voleu, podrà presentar una reclamació a l'Agència Espanyola de Protecció de Dades(www.agpd.es)

Per exercitar els seus drets acompanyi la seva sol·licitud amb una còpia de l'DNI o document similar.

L'exercici dels seus drets és gratuït.

xarxes socials

El funcionament de les xarxes socials no està sota el control directe de CAL FELIUET., I per tant la informació que vostè publiqui serà compartida per tots els usuaris que les consultin. Així mateix, aquestes xarxes permeten la interacció amb altres usuaris, i per tant, a continuació, es detallen unes premisses que ha de tenir en compte.

L'objecte de la utilització de les xarxes socials és donar visibilitat i difusió dels productes que desenvolupa CAL FELIUET

en principi, s'aplica la mateixa política de protecció de dades especificada en aquest document, pel que fa a la recollida, tractament i cessió de dades.

L'usuari s'ha de comprometre a:

• No publicar informacions que no responguin als requisits de veracitat, interès públic i respecte a la dignitat de les persones. especialment, l'usuari haurà d'evitar tota conducta que pugui atemptar contra el principi de no discriminació per raons de sexe, raça, religió, ideologia o qualsevol altra circumstància personal o social, i contra la intimitat, l'honor i la pròpia imatge , sent el responsable final sobre la veracitat i legalitat dels continguts que publiqui

• No gravar ni publicar imatges, vídeos o qualsevol altre tipus de registre sense el consentiment dels afectats

CAL FELIUET no s'identifica amb les opinions expressades per altres ni amb la ideologia dels perfils amb els quals tingui amistat en cap xarxa social.

CAL FELIUET es reserva el dret d'eliminar de les seves xarxes socials qualsevol informació publicada per altres que vulneri la legalitat, inciti a fer-ho, o contingui missatges que atemptin contra la dignitat de persones o institucions. Així com de bloquejar o denunciar el perfil autor d'aquests missatges.

Recomanacions als usuaris / usuàries

• Revisi i llegeixi les condicions generals d'ús i la política de privacitat de la xarxa social en el moment de registrar.
• Aprendre les possibilitats de configuració i ús que la xarxa ofereixi.
• Configureu adequadament el grau de privacitat de el perfil d'usuari a la xarxa social.
• No publiqui informació excessiva sobre la seva vida personal i familiar.
• Aneu amb compte amb la publicació de continguts audiovisuals i gràfics en el seu perfil, especialment si s'allotjaran imatges relatives a terceres persones.
• No ofereixi dades de tercers sense el previ consentiment d'aquests.

Les xarxes socials gestionades per EMPRESA són:

Vermell direcció
Facebook
Twitter
Instagram
Linkedin
G+

COMANDES PER RECOLLIDA DINS:

0Hores 0Acta 0Segons

Si continues utilitzant aquest lloc acceptes l'ús de galetes. més informació

La configuració de galetes d'aquest web estan configurats per "permetre cookies" i així oferir-te la millor experiència de navegació possible. Si segueixes utilitzant aquesta web sense modificar la vostra configuració de cookies o fas clic a "acceptar" estaràs donant el teu consentiment a això.

Tancar