Restaurante

RESTAURANTE

RETAURANT

 

DisSep

Al restaurant de Cal Feliuet li oferim una àmplia varietat de plats de muntanya catalans.

“Menjar casolà amb Tracte familiar”

Menú diari de dilluns a divendres a 13,25 €

Menú de dissabtes, diumenges i festius a 19,00 €

El menú inclou: primer plat, Segon plat, postres i beguda

El menú NO inclou: refrescs, cervesses, cafès

A la nostra carta trobará, entre Moltes Altres suggeriments:

  • Cargols a la llauna
  • Conill especialitat “Cal Feliuet”
  • Tupina a l’estil de l’àvia
  • Peus de porc
  • Tot tipus de carns a la brasa
  • Cabrit al forn
  • Cabrit a la brasa
  • Cabrit arrebossat

Tenim les tradicionals “Calçotades” de gener a abril. Per grups grans, cal fer reserva prèvia

 

DILLUNS TANCAT PER DESCANS SETMANAL

(si el dilluns és festiu o pont, passarem la festa al dia laborable següent)

cal feliuet

CARTADisSepAl restaurant Feliuet, li oferim una àmplia varietat de plats casolans

ENTRETENIMENTS “CAL FELIUET” 12,00*
AMANIDA CATALANA 10,50*
AMANIDA VERDA 7,50
AMANIDA D’ENDIVIES AMB ANXOVES 11,50
ESQUEIXADA DE BACALLÀ 12,50
ESPÀRRECS AMB PERNIL 11,50
ESPÀRRECS AMB MAIONESA 8,50
PINYA (del Monte) o MELÒ AMB PERNIL 11,00
TORRADES AMB ESCALIVADA I ANXOVES 11,50*
ESCALIVADA AMB ARENGADES 12,50
PA AMB TOMÀQUET I PERNIL DE REBOST 8,50*
PERNIL IBÈRIC 22,00*

 

*Plats NO aptes per a celíacs (cal preguntar per la guarnició)

SOPA DE BROU CASOLANA 6,50*
CONSOMÉ AL GUST

6,50*

MACARRONS BOLONYESA AMB FORMATGE 6,50*
CANELONS DE CARN CASOLANS GRATINATS 8,50*
ESPINACS DE L’HORT AMB BEIXAMEL I GRATINATS 8,50*
VERDURA FRESCA DE L’HORT 8,50
VERDURETES DE TEMPORADA A LA BRASA 12,50
PAELLA MARINERA (mínim 2 per. Preu per ració) 16,50
PAELLA DE CARN (mínim 2 per. Preu per ració) 15,50
RACIÓ DE PA 1,00*
RACIÓ DE PA TORRAT 1,50*

*Plats NO aptes per a celíacs (cal preguntar per la guarnició)

CARAGOLS A LA LLAUNA 14,50
CONILL “CAL FELIUET” 12,00
GALTA DE PORC AL FORN 9,00
PEUS DE PORC A L’ETILDE LA PADRINA 9,00*
1/2 ESPATLLA DE CORDER AL FORN 16,50
CABRIT AL FORN 20,50
CABRIT ARREBOSSAT 19,50*
CARN DE BE (Costelles i Mitjanes) 15,00
LLONGANISSA (amb guarnició o amb fesols) 9,50
LLOM 9,50
PEUS DE PORC 9,00
CONILL (1/4) 10,00
BISTEC DE VEDELLA 10,50
XURRASCO DE VEDELLA 10,50
FILET DE VEDELLA AL GUST 17,50
ENTRECOT DE VEDELLA AL GUST 17,50
POLLASTRE (cuixa) 8,50
GUATLLES 8,50
HAMBURGUESES DE VEDELLA 7,50
GRAELLADA DE CARNS 21,50

(Conill, Costella de Be, Guatlla, Llom, Llonganissa i
Botifarra Negra)

LLUC A LA PLANXA 16,50*
SÍPIA A LA PLANXA 11,50
FREGIT DE GAMBES 20,50
LLENGUADO A LA PLANXA 18,50
LLENGUADO AMB LLAGOSTINS 22,50
BACALLÀ A L’ALLADA 15,50*
POPS A LA GALLEGA 20,00

*Plats NO aptes per a celíacs (cal preguntar per la guarnició)

ORELLETES amb Mistela 4,50
CREMA CATALANA 4,00
FLAM D’OU 3,30
FLAM D’OU AMB NATA 4,00
AMETLLES GARAPINYADES AMB MISTELA 5,00
CODONYAT AMB FORMATGE I GALETES 5,00
MEL I MATO AMB GALETES 5,50
NATA AMB NOUS I MEL 5,50
TRUFES 4,00
POSTRES DE MÚSIC 5,00
CAFE IRLANDÈS (whisky-cafè-nata) 6,00
PINYA NATURAL (del monte) 5,00
MADUIXES AL GUST (temporada) 4,50
PASTÍS SACHER 4,00
GELAT DE CAFÈ 2,60
GELAT DE CROCANT 4,00
GELAT DE VIENNETTA 3,00
TARTA DE WHISKY 4,00
GELAT DE VAINILLA AMB NOUS I XOCOLATA CALENTA 5,50
SORBET DE LLIMÓ 4,50
SORBET DE MANDARINA 4,50
GELAT VARIAT (vainilla, xocolata, nata, maduixa, turró, galeta) 4,50
SUC DE TARONJA NATURAL AMB GELAT DE VAINILLA 5,50
OU “HOT WHEELS” AMB GELAT I SORPRESA 5,00

CALÇOTADES
DisSepTria com vols menjar els calçots, sols o acompanyats.

APERITIU DE BENVINGUDA
TEULA DE CALÇOTS AMB SALSA DE ROMESCO
ESCUDELLA CASOLANA
GRAELLADA DE CARNS AMB GUARNICIONS DE TEMPORADA
CREMA CATALANA CASOLANA
AMETLLES GARAPINYADES AMB MISTEL·LA
VI DE LA CONCA I CAVA
PA I AIGUA
CAFÈ

PREU PER PERSONA (COMPLETA) 37,00€
PREU PER PERSONA (SENSE ESCUDELLA) 32,00€
RACIÓ DE CALÇOTS 12,00€

(LES CALÇOTADES SÓN INDIVIDUALS I NO ES COMPARTIEXEN)
(SALSA DE CALÇOTS 2.50.- €)

calçotades
cabrito brasa

PLATS DE TEMPORADADisSep

La nostra selecció de plats de temporada.

ESCUDELLA FETA A CASA 8,50
ESQUEROLA DE L’HORT AMB ROMESCO DE LA PAQUITA 10,50
CIGRONS O FESOLS AMB CANSALADA 9,00
CONILL DE BOSC ESTOFAT 9,50
CUA DE BOU ESTOFADA 12,50
1/2 PERDIU A LA VINAGRETA 13,00
COSTELLES DE CABRIT A LA BRASA 20,50
menus

MENÚS DIARISDisSep

PRIMER

SEGON

POSTRES

PA

VI I AIGUA

(REFRESCS I CAFÈS A PART)

MARTES A VIERNES 13,25€
FIN DE SEMANA Y FESTIVOS 19,00€

DILLUNS TANCAT PER FESTA SETMANAL, EXCEPTE FESTIUS I PONTS

desayunos

ESMORZARS

DisSep

Esmorzars tots els dies de la setmana

Entrepans freds i calents amb pa de pagès

Plats combinats de brasa amb mongetes

Pasta dolça

 

vinos

Carta de Vinos 

DisSep

En el restaurante de Cal Feliuet le ofrecemos una amplia variedad de platos, acompañados de los mejores vinos.

Amplia selección de vinos.

grupos

Menús a gruposDisSep

Menús a grupos durante todo el año. 

Dirección:

Carretera Baixa, 26

43413 BELLTALL

Latitud: 41.5072281

Longitud: 1.184423

CIF: E-43280304

Razón Social: Hostal Restaurant Feliuet C.B.

Adaptación a la LOPD:

Nº Registre Turisme Catalunya:

HT-000726-18

Nº Registre Turisme Catalunya:

HT-000726-18

Si continuas utilizando este sitio aceptas el uso de cookies. más información

Los ajustes de cookies de esta web están configurados para "permitir cookies" y así ofrecerte la mejor experiencia de navegación posible. Si sigues utilizando esta web sin cambiar tus ajustes de cookies o haces clic en "Aceptar" estarás dando tu consentimiento a esto.

Cerrar