


RESTAURANTE EN LA CONCA DE BARBERÀ CAL FELIUET
En el restaurante Cal Feliuet en la Conca de Barberà le ofrecemos una amplia variedad de platos auténticos de montaña catalanes.
El objetivo de nuestro restaurante es ofrecerle la mejor comida casera con trato familiar
Los platos típicos de la montaña catalana son una deliciosa muestra de la cocina tradicional de la región. Con ingredientes frescos y sabores auténticos, estos platos reflejan la riqueza de la gastronomía catalana. Aquí te presento algunos de los platos más destacados:
- Trinxat: Este plato es un clásico de la zona de la Cerdanya. Consiste en una mezcla de col, patatas y panceta, cocinadas juntas y luego aplastadas. Se sirve como una especie de tortilla y suele acompañarse con carne a la brasa.
- Escudella i carn d’olla: Esta es una receta tradicional de guiso catalán que se prepara durante el invierno. Se trata de un caldo rico y reconfortante hecho con diferentes tipos de carne, como butifarra, pollo, ternera y cerdo, junto con verduras y legumbres. Se suele servir con galets, un tipo de pasta en forma de caracol.
- Fricandó: Este plato es una especialidad de la cocina catalana. Consiste en filetes de ternera cocinados en una salsa de cebolla, tomate, vino tinto y setas. Se sirve con una guarnición de patatas o arroz y es una opción deliciosa y reconfortante para los amantes de la carne.
- Canelons: Los canelones son otro plato tradicional catalán que se suele preparar en festividades como Navidad o San Esteban. Están rellenos de carne picada, generalmente de cerdo y ternera, y se cubren con una bechamel y queso gratinado. Son un verdadero festín culinario.
- Cargols a la llauna: Se trata de caracoles de tierra preparados a la parrilla o asados en una llauna, que es una bandeja de metal plana. Este plato es una verdadera delicia para los amantes de los sabores intensos.
LOS LUNES CERRADO POR DESCANSO SEMANAL
(Si el lunes es festivo o puente, pasaremos la fiesta al día laborable siguiente)
Menú diari
Menú diari de DIMARTS a DIVENDRES
El menú inclou: Primer plat, Segon plat, postres i beguda
El menú no inclou: refrescs, cerveses, cafès
15,50 €
Menú festius
Menú per DISSABTES, DIUMENGES I FESTIUS
El menú inclou: Primer plat, Segon plat, Postres i beguda
El menú no inclou: refrescs, cerveses, cafès
23,00 €
Prova els nostres plats a la carta
A la nostra carta trobareu, entre molts altres suggeriments:
- Caragols
- Conill especialitat «Cal Feliuet»
- Tupina a l’estil de l’àvia
- Peus de porc
- Tot tipus de carns a la brasa
- Cabrit al forn
- Cabrit a la brasa
- Cabrit arrebossat
- Tenim les tradicionals » Calçotades » de gener a abril. Per a grups grans, reserva prèvia



NUESTRA CARTA
En el restaurante Cal Feliuet en la Conca de Barberà le ofrecemos una amplia variedad de platos catalanes caseros auténticos
ENTRETENIMENTS «Cal Feliuet» | 12,50* |
ENSALADA CATALANA | 11,50* |
ENSALADA VERDA | 8,00 |
ENSALADA D’ENDÍVIES AMB ANXOVES | 11,50 |
ESQUEIXADA DE BACALLÀ | 14,50 |
ESPÀRRECS AMB JORN | 11,50 |
ESPÀRRECS AMB MAIONESA | 8,50 |
PINYA (de la Muntanya) O MELÓ | 11,50 |
TORRADES AMB ESCALIVADA I ANXOVES | 12,00* |
ESCALIVADA AMB ARENGADES | 13,00 |
PA AMB TOMÀQUET I PERNIL DE REBOST | 8,50* |
PERNIL IBÈRIC | 22,00* |
* Plats NO aptes per a celíacs (cal preguntar per la guarnició)
SOPA DE BROU CASOLANA | 7,00* |
CONSOMÉ AL GUST | 6,50* |
MACARRONS BOLONYESA AMB FORMATGE | 7,00* |
CANELONS DE CARN CASOLANS GRATINATS | 11,00* |
ESPINACS DE L’HORT AMB BEIXAMEL I GRATINATS | 11,00* |
VERDURA FRESCA DE L’HORT | 8,50 |
VERDURETES DE TEMPORADA A LA BRASA | 13,00 |
| |
RACIÓ DE PA | 1,50* |
RACIÓ DE PA TORRAT | 1,75* |
* Plats NO aptes per a celíacs (cal preguntar per la guarnició)
CARAGOLS A LA LLAUNA | 15,50 |
CONILL «CAL FELIUET» | 12,00 |
GALTA DE PORC AL FORN | 9,00 |
PEUS DE PORC A L’ESTIL DE L’ÀVIA | 9,50* |
1/2 PALETA DE XAI AL FORN | 17,50 |
CABRIT AL FORN | 22,00 |
CABRIT ARREBOSSAT | 21,50* |
CARN DE XAI (Costelles i Mitjanes) | 15,50 |
LLONGANISSA (amb guarnició o amb mongetes) | 9,50 |
LLOM | 9,50 |
PEUS DE PORC | 9,50 |
CONILL (1/4) | 12,00 |
BISTEC DE VEDELLA | 10,50 |
FILET DE VEDELLA AL GUST | 21,00 |
ENTRECOT DE VEDELLA AL GUST | 18,50 |
POLLASTRE (cuixa) | 8,50 |
G U A T L L E S | 9,00 |
HAMBURGUESES DE VEDELLA | 8,00 |
GRAELLADA DE CARNS (xai, llonganissa, botifarra negra, llom, guatlla, conill) | 22,50 |
LLUÇ LA PLANXA | 16,50* |
SÈPIA A LA PLANXA | 13,50 |
FREGIT DE GAMBES | 21,00 |
LLENGUADO A LA PLANXA | 18,50 |
LLENGUADO AMB LLAGOSTINS | 22,50 |
BACALLÀ a L’ALLADA | 21,00* |
* Plats NO aptes per a celíacs (cal preguntar per la guarnició)
ORELLETES amb Mistela | 7,00* |
CREMA CATALANA | 4,50* |
FLAM D’OU | 3,30* |
FLAM D’OU AMB NATA | 4,50* |
AMETLLES GARAPINYADES AMB MISTELA | 6,00* |
CODONYAT AMB FORMATGE I GALETES | 5,00* |
MEL I MATÓ AMB GALETES | 5,50* |
NATA AMB NOUS I MEL | 6,00* |
TRUFES | 4,00* |
POSTRES DE MÚSIC | 5,00* |
CAFÈ IRLANDÈS (whisky-cafè-nata) | 7,00* |
PINYA NATURAL (de la muntanya) | 5,00 |
MADUIXES AL GUST (temporada) | 4,50 |
GELAT DE CAFÈ | 3,00* |
GELAT DE CROCANT | 4,75* |
GELAT DE COMTESSA | 4,00* |
TARTA WHISKY | 5,00* |
GELAT DE VAINILLA AMB NOUS I XOCOLATA CALENTA | 6,50* |
SORBET DE LLIMÓ | 4,50* |
SORBET DE MANDARINA | 4,50* |
GELAT VARIAT (Vainilla, Xocolata, Nata, Maduixa, Turrò) | 4,50* |
SUC DE TARONJA NATURAL AMB GELAT DE VAINILLA | 6,00* |
BOMBONS GELATS VARIATS | 3,00* |



CALÇOTADES
Tria com vols menjar els calçots, sols o acompanyats.
Al nostre restaurant trobareu l’autèntica calçotada !
Aperitiu de BENVINGUDA
TEULA DE CALÇOTS AMB SALSA DE ROMESCO
ESCUDELLA casolana
GRAELLADA DE CARNS AMB GUARNICIONS DE TEMPORADA
CREMA CATALANA
casera Ametlles garapinyades amb mistela
VI DE LA CONCA I CAVA
PA I AGUA
PREU PER PERSONA (COMPLETA) | 40,00 € |
PREU PER PERSONA (SENSE ESCUDELLA) | 35,00 € |
RACIÓ DE CALÇOTS | 12,75 € |
(LES CALÇOTADES SÓN INDIVIDUALS I NO ÉS COMPARTEIXEN)
(SALSA DE CALÇOTS 2.50.- €)



PLATOS DE TEMPORADA
Nuestra selección de platos de temporada.
ESCUDELLA FETA A CASA | 8,50 |
ESCAROLA DE L’HORT AMB ROMESCO DE LA PAQUITA | 10,50 |
MONGETES O CIGRONS AMB CANSALADA | 9,50 |
CONILL DE BOSC ESTOFAT | 10,00 |
CUA DE BOU ESTOFADA | 13,00 |
1/2 PERDIU A LA VINAGRETA | 13,00 |
COSTELLES DE CABRIT A LA BRASA | 21,50 |



MENÚS DIARIOS
1 PRIMER
1 SEGON
POSTRES
PA
VI
I AIGÜES
(REFRESCS I CAFÈS A PART)
DIMARTS A DIVENDRES | 14,75 € |
CAP DE SETMANA I FESTIU | 23,00 € |
DILLUNS TANCAT PER DESCANS SETMANAL, EXCEPTE FESTIUS I PONTS

DESAYUNOS
Desayunos todos los días de la semana en CAL FELIUET les ofrecemos bocadillos fríos y calientes con pan del pueblo, platos combinados a la brasa con judías y pastas dulces.

CARTA DE VINOS
En el restaurante de Cal Feliuet le ofrecemos una amplia variedad de platos, acompañados de los mejores vinos.
Contacte para más información.

MENÚ PARA GRUPOS
Les ofrecemos la opción menú para grupos disponible en nuestro establecimiento.
Contacte para más información.
Dirección
Carretera Baixa, 26
43413 BELLTALL
Latitut: 41.5072281
Longitut: 1.184423
CIF: E-43280304
Razón Social: Hostal Restaurante Feliuet C.B.
Contacto:
977-892-753
619-199-735
reservas@calfeliuet.com
Adaptació a la LOPD:
HT-000726-18